Lär dig att känna igen Indigo och Kristallbarnen

Här är en guide till hur du enkelt känner igen de nya barnen. Använd alla dina sinnen, framför allt känslan och seendet och kom ihåg att lita på dig själv och det du känner.

1. Deras ögon.

Börja med att kolla på ögonen, hur ser de ut?. Indigos har ”vanliga” runda ögon. Kristallbarn har andra ögon som är ca 15 % större och är oval formade men framförallt mycket mäktigare, man blir salig av att kolla i ett kristallbarns ögon.

2. Kolla på deras utstrålning.

Hur känns deras utstrålning, jag upplever det som att de har en ”rund” energi som liknar tjock bomull, det är oerhört härligt att vara närheten av deras energier.

Jag gillar att vara tillsammans med indigobarnen med, men jag kan knappast beskriva det härligt på samma sätt, det är mer en utmaning om man säger så :)

Här några barn, kolla på deras ögon och utstrålning och jämför.

De första 5 bilderna från vänster är Indigobarn sedan är det 5 bilder på kristallbarn.

3. Vad har de för personlighet.

Kristallbarn är: Kärleksfulla, kreativa, sanningsfulla, har koll på sig själv och är änglar i dubbel bemärkelse.

Indigobarn är: Envisa och har en egen vilja som oftast är starkare än deras föräldrar och andra vuxna, de talar sin sanning och hatar lögner och manipulation.

Filmer

Severn Suzukis berömda tal där hon talar inför FN vid 12 års ålder, hon är en indigo som har kommit långt.

2 st Kristallbarn

10 kommentarer till Lär dig att känna igen Indigo och Kristallbarnen

 1. Margareta Uggla skriver:

  Jag är mycket intresserad!

 2. Pingback: Skeptiska snabbisar 5/1 - Skepchick.se

 3. Sine skriver:

  Detta är så fantastiskt . . Jag har själv en son som är ett kristallbarn. Jag blir helt förtrollad när han tittar på mig med sin djupa blick .

 4. Tanya skriver:

  Trots att jag enligt många sidor inte kan vara ett kristallbarn pga vilket år jag är född, så har jag fått höra att jag är det av andra och det som står om kristallbarn stämmer väldigt bra på mig själv.

  Så antingen är jag ett tidigt kristallbarn (eller ja är vuxen nu, iaf enligt passet) eller så är jag ”vanlig” men bara har ett kristallbarns personlighet.

 5. Eva skriver:

  Jag förstår inte anledningen till att dela in människor i kategorier, oavsett kategori. För mig är ALLA barn magiska, ALLA barn har djup och klokhet och säg det barn som INTE är kreativt mm? Sen är det klart att om vi talar med våra barn om andlighet, kärlek och världssamvete och låter dem växa upp i det, så talar de i sin tur om det – precis som om vi talar med våra barn om våld, krig och vapen och låter dem växa upp i det så talar de om DET. För mig ter det sig som att man vill att just man själv eller ens barn ska vara mer speciella än vad varje individ redan är och jag tror inte på detta. Skulle jag tolka min dotter (och nu vuxne son) ur detta så är de vanliga, indigo och kristall i ett…. Hm? Jag har tittat på bilderna, och de s.k. kristallbarnen har mer glöd och glitter i sina ögon – men man kan ju ta vilka bilder som helst som passar in. Hur barnet mår just då och humöret är ju avgörande!  Måste barnet stoppas i ett fack? Jag är starkt emot att kategorisera människor, särskilt barn, för risken är att barnet tvingas, omedvetet eller genom önskan att uppfylla förväntningar, att passa in i en mall.

 6. Macke skriver:

  Jag tror att de har intagits en hel del cannabis här .

 7. Cecilia skriver:

  Det är så uppenbart att de små brittiska flickorna på filmklippet har blivit starkt indoktrinerade av sin mamma att spela in det här meddelandet till världen. Det är så synd att vi som vuxna klistrar på barn dessa idéer om hur man ska vara och vad man ska säga för att verka vara något. Kristallbarn och alla andra barn för den delen mår bästa av att utvecklas i fred. Vi föräldrar har ingen aning om hur de kommer gå till väga för att förändra vår värld till det bättre. Det verkar råda ett missförstånd bland människor som intresserar sig för dessa företeelser, och missförståndet bygger på otillit, Den här mamman vill uppenbarligen framföra sina barn som kristallbarn osv. Tyvärr blir det lite likadant som att ha sitt barn i en skönhetstävling eller talangjakt. Det är så genomskinligt hur hon har använder dem för sitt egos vinning (titta på mina fina barn! Typ). Om vi vill ha fred på denna jord måste vi bli mer medvetna om våra intentioner, i varje sekund. Med varje tanke, handling och ord påverkar vi världen. Och det är intentionen bakom som spelar roll. Förändringen sker inom varje människa, och om vi fortsätter att vilja plocka poäng genom att verka så andliga och ljusa men intentionen bakom är att få uppmärksamhet är det dags att vända sig inåt och ifrågasätta sin intentionen bakom sina ord. För bara ord hjälper ingen, det är inte kärlek. Det får bara andra att känna sig underlägsna eller skeptiska. Om man känner att man själv eller sitt barn stämmer in på beskrivning av kristallbarn bör man vara aktsam hur man reagerar på det inuti. Tyvärr verkar många ta det som om de är förmer än andra, och då vi tillbaka i separation.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>